lunes, 2 de abril de 2007

1. Introducció: Les NTIC i l'escola

La revolució digital que s’ha donat als últims anys, a provocat un gran canvi a la societat, tant en la manera de treballar, com la de comunicar-nos i viure. Açò és degut a que les NTIC s’han incorporat a les nostres vides i nosaltres hem hagut d’adaptar-nos als canvis per a poder evolucionar i afrontar els nous reptes que sorgeixen.

Pel que fa als infants, hui dia tots estan en contacte amb les NTIC quasi en tots els moments del dia, i ens hem de plantetjar el fet que a l’escola s’ha de millorar i propiciar la relació dels xiquets i xiquetes per a que s’adapten a la nova situació.

Com a mestres, el que devem de fer és facilitar les relacions dels nostres alumnes amb les NTIC, i la millor manera és apropant-los a elles i propiciant que les coneguen cada vegada millor per a que puguen aprofitar les possibilitats que els ofereixen. Algunes coses que podem fer, és fer activitats amb l’ordinador, fer projectes de programes interesants amb els que poden reforçar el que estan treballan a l’aula...

No hay comentarios: