sábado, 5 de mayo de 2007

6.Experiències TIC a l’educació infantil.

En aquest tema, se’ns conten les diferents experiències que es porten a terme en aules reals d’educació infantil.

En primer lloc, se’ns mostra amb el suport d’un power point, com se’ls ensenya als pares el procés d’adquisició de la lectoescriptura que fan els infants a l’escola per a que aquestos es senquen implicats en el aprenentatge dels seus fills i filles i que coneguen com treballen a classe.

A continuació també se’ns expliquen diferents activitats realitzades pels xiquets i xiquetes de diferents escoles, com la realització de llibres per part d’infantil per a la setmana de Sant Jordi, la realització d’unes fixes en les quals l’alumnat tenia la fotografia de la seua cara i ells havien de dibuixar el seu cos amb el paint i posar el seu nom baix, activitats realitzades a la pissarra digital, realització d’un clic personal, participació a la web del centre i moltes més.

Cada una d’aquestes activitats, van explicades i acompanyades de il·lustracions i les dades de l’escola en les qual es van realitzar per a que ens pugam fer una clara idea de com feen les coses i els processos que seguien.

En la meua opinió és el tema més important i del que més informació es pot traure perquè ens conta experiències reals dutes a terme a l’escola. Amb elles podem extraure moltes idees de coses que podem fer en un futur. Crec que integrar les NTIC des d’infantil és la millor opció per a que nens i nenes aprenguen a aprofitar totes les possibilitats que els ofereixen i sàpiguen des de menuts com han de fer les coses, manipular un ordinador, fer fotografies, etc.

No hay comentarios: